Søk i denne bloggen

lørdag 1. februar 2020

Lesesirkel 1001 bøker | Forfattar frå AfrikaDet er 1. februar, og tid for årets andre kategori i lesesirkelen. Kategorien i februar er Forfattar frå Afrika, og det er eit par store forfattere som har fleire bøker på lista. Eg jobber med å finne ut hvilke forfattere som er frå det kontinentet, men har eit par sikre kort på handa.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko. Eg linker mine sosiale medier under her, og tar gjerne imot nye venner/følgere overalt om du bruker det mediet. Alle som leser noterer eg i fanen over her, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

10 kommentarer:

 1. Jeg liker at du passer på oss, det er lett å trakke feil. Håper jeg er innafor med mitt valg for februar, siden boken er lest og klar for blogging :)

  SvarSlett
 2. Jeg har valgt meg Det forheksede fjellet av Etienne van Heerden. Jeg hadde allerede lest bøker av flere av de andre jeg fant, men dette var en ny forfatter for meg, så han fikk jeg lyst til å lese :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennande med ei bok eg ikkje kan noko om :-)

   Slett
  2. Jeg aner absolutt ingenting om boken, så det blir spennende å finne ut hva den handler om :-D

   Slett
 3. Har ikke lest Januar boken ferdig enda: Alias Grace av Margaret Atwood. Sier ifra når den er lest ferdig. Men jeg melder meg opp på Februar lesingen for det. Ønsker å lese En halv gul sol av Chimamanda Adichie. Har hatt planer å lese den 1000 ganger, så nå får jeg endelig prøve meg igjen. God lesing alle sammen!

  SvarSlett
 4. Januarboken, Skam, ble ferdiglest den 29. og innlegg kommer i løpet av uken. Boken for februar er bestilt på biblioteket og den gleder jeg meg til! Her går det unna :D

  SvarSlett
 5. Jeg holder fortsatt på med Balansekunst som potensielt kan havne i flere kategorier, så avventer En halv gul sol litt.

  SvarSlett
 6. Februarboken er ferdiglest og skrevet om: https://birtviko.blogspot.com/2020/02/americanah-chimamanda-ngozi-adichie.html :))

  SvarSlett