Søk i denne bloggen

tirsdag 30. august 2016

Leserefleksjoner #9: Umotiverande august

Slik har det vore i august!
Kjelde: Pinterest
August var: Tilbake på jobb med fullt køyr. Trøtt og sliten, og då setter eg heller på ein tv-serie enn at eg les ei bok. Fleire sesongar med Gilmore girls (må lade opp før november) pluss litt Mistresses.

I august las eg: 3 (!!!) leste bøker! Dårlegaste resultat nokon sinne. Ingen motivasjon å spore omtrent heile august.

I august kjøpte eg: 3 bøker, og den eine er allerede lest. Gidder jo ikkje å kjøpe bøker når motivasjonen til å lese dei er lik null.

Månadens store leseoppleving: Eg er godt fornøgd med manuset til teaterstykket Harry Potter and the Cursed Child så det må bli det beste frå august.

Månadens lesesirkler/utfordringar: Eg har hoppa lett over alt anna enn 1001-sirkelen der temaet var Margaret Atwood, og eg las Katteøyet.

På septembers leseliste står det: September kan bare bli betre! Eg har nesten gitt opp Booker-lista for eg trur dei bøkene er årsaken til ingen lesemotivasjon. I staden for har eg lånt ei bunke bøker på biblioteket, og håper motivasjonen kjem tilbake. Bokbloggertreffet er nå til helga, eg reiser fredag formiddag og gler meg noko heilt hinsides! Kjem du?

Kva har du lest og opplevd i august?

XOXO

3 kommentarer:

 1. Dette må være føste gang i bokblogghistorien jeg ar lest flere bøker enn deg på en måned. Jeg har lest fem bøker, som er en god måned for meg. Tre Booker, en ny norsk, og en ny YA. I august var jeg nesten en uke i Spania med min eldste datter, så da fikk jeg lest litt, men merker jo at det gikk drastisk nedover med lesingen etter jobben startet opp igjen og "kaoset" med barn i barnehage og skole. Min eldste har begynt på skolen denne måneden og det er jo ganske stort:-)

  Håper du finner leselysten igjen, og kanskje en helg med bokbloggere er akkurat det du trenger. Jeg ble selv litt lei av Booker etter tre leste og spesielt etter å ha slitt meg gjennom Eileen, og nå etter en pause, har jeg lyst å lese noen av dem igjen. Både Booker og bokhøst kan bli for mye av det gode, så viktig å lese litt forskjellig tror jeg. Vi ses kanskje senere i dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne såg eg nå etter eg kom heim, og etter å ha tilbrakt fleire dager med deg så las eg kommentaren med litt bergensk sleng på stemmen. Lurer på om det kan ha samanheng med godt språkøyre? Eg liker å tru eg har det ;-)

   3 bøker på ein månad er ingenting, men etter nærmare 30 i juni og juli så meinte Marianne at det sa nok bom stopp. Etter nokre timar med lesing i dag så går det framover med motivasjonen. Eg venter til kortlista med å hoppe på fleire Booker, det vart litt skuffande det eg har lest så langt.

   Slett
 2. Jeg slo deg såvidt med antall bøker lest, men for meg er tre bøker veldig bra. Studier og alle andre forpliktelser har gjort at jeg må innse mine begrensninger ellers blir alt så stress og ingen kos.

  Det var hyggelig å hilse på deg igjen i helga. Bokbloggertreff er så hyggelig!

  SvarSlett