Søk i denne bloggen

lørdag 2. november 2019

Lesesirkel 1001 bøker | Bok med eit namn i tittelen


Det er 1. november, og tid for årets ellevte kategori i lesesirkelen. Kategorien i november er Bok med eit namn i tittelen (helst personnamn som Ethan Frome og liknande, men har du lest alle dei så går du videre til andre namn). Det burde ikkje by på problemer, for her kan du velge frå heile lista.

Som fleire har fått med seg er eg snar til å sjekke om boka er på lista, og eit par gonger har det vore til dykkar hjelp. Eg oppdaterer lesesirkelfanen etterkvart og ser det er liv i taggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Mark Twains Huck Finn står ulest i mi hylle, så den satser eg på blir lest innen november er omme. Alle er hjarteleg velkomne til å vera med og lese. Husk at det vanker premie i slutten av året! Om du ikkje har funne ei passande bok ennå så håper eg du gjer det, og blir med oss og leser. Setter pris på eit vink når boka er ferdiglest så noterer eg deg ned. God lesnad!

XOXO

6 kommentarer:

 1. Har tatt frem Mrs Dalloway av Virginia Woolf, så satser på at den blir lest i løpet av måneden.:)

  SvarSlett
 2. Da har jeg bestilt Elizabeth Costello fra 2003 (tror jeg) på biblioteket :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle ikkje du lese Gøsta Berlings saga? Hvilke kategorier vil du ha disse to inn på?

   Slett
 3. Jeg holder fortsatt på med David Copperfield, som er min oktober-bok. (Jeg tror faktisk ikke jeg har sagt ifra om at jeg leser den i oktober-kategorien, beklager! Bedre sent enn aldri, får man vel si.) Satser på å bli ferdig før nyttår, hehe. Leser alt annet for tiden, til tross for at jeg egentlig liker boka.

  Etter en kjapp leteøkt i 1001-appen, så har valget falt på Annie John av Jamaica Kincaid for november-kategorien.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du er med og leser, Ida! David Copperfield er bra :-)

   Skriver opp Annie John :-)

   Slett