Søk i denne bloggen

mandag 1. juni 2020

Lesesirkel 1001 bøker | Forfattar frå Europa


Det er 1. juni, og tid for årets sjette kategori i lesesirkelen. Kategorien i juni er Forfattar frå Europa, og det er ein del å velge i. Årstall, kjønn og sidetal betyr ingenting så lenge forfattaren er europeer.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko. Eg linker mine sosiale medier under her, og tar gjerne imot nye venner/følgere overalt om du bruker det mediet. Alle som leser noterer eg i fanen over her, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

4 kommentarer:

  1. Jeg har lest Pesten av Camus, men det har jeg vel varslet om før. Satser på å lese en bok fra mars eller februar-kategorien istedet, antagelig Gjenkjennelsen av Margaret Atwood, som jeg nettopp har lånt på bib.

    SvarSlett
  2. Nå har jeg sett gjennom bokhyllen min og funnet Stillitsen av Donna Tartt, fra 2013 for juli :)

    SvarSlett