Søk i denne bloggen

onsdag 1. juli 2020

Lesesirkel 1001 bøker | Bok på meir enn 500 sider


Det er 1. juli, og tid for årets sjette kategori i lesesirkelen. Kategorien i juli er Bok på 500 sider eller meir, og det er ein del å velge i. Årstall, kjønn og opphavsland betyr ingenting så lenge sidetalet bikker 500 sider.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko. Eg linker mine sosiale medier under her, og tar gjerne imot nye venner/følgere overalt om du bruker det mediet. Alle som leser noterer eg i fanen over her, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

10 kommentarer:

 1. Eg er godt i gang med Jonathan Franzen sin Frihet, så det blir mitt val. Elles har eg lese alle dei førre, untatt Fanny Hill - for lydboka klikka. Men det blir. God lesnad, alle!

  SvarSlett
 2. Det er mulig dette er tredje gangen jeg melder meg på med denne boken, men alle gode ting er jo tre:-) Balansekunst av Rohinton Mistry blir min juli-bok. Forhåpentligvis er dette den motivasjonen jeg trenger for å plukke opp igjen boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Då ser eg over lista og tar vekk Balansekunst om eg har notert den i andre månader. Eg har og ein plan om å lese Balansekunst denne sommeren, så får me sjå kor langt me kjem :-)

   Slett
 3. Jeg er på hugget denne gangen, siden jeg var så treg med maiboka. Simone de Beauvoir imponerer med sine Mandariner :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg henger etter med diverse månader, men satser på å hente meg inn i ferien :-)

   Slett
 4. Har Barnas bok på lista, men vurderer 2666 av Bolano- må bare kikke litt på dem og finne ut hvem som passer best nå.:) Har du lest dem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har dessverre ikkje lest nokon av dei, så kan ikkje hjelpe stort. Kanskje du kan lese litt i kvar og sjå hvilken som fenger best, lese litt om bøkene og andre sine vurderinger?

   Slett
  2. Ja, jeg har gjort det.. Greier ikke å bestemme meg enda, så jeg leser en annen bok før jeg starter på mursteinen- enten det blir den ene eller den andre.. Mange skriver at Barnas bok er litt tung og detaljert, samtidig som mange også elsker den når de har kommet gjennom den. Tematisk kan det være en bok jeg liker, men jeg er skeptisk til veldig omstendelige romaner, så vi får se.

   Slett
 5. Jeg har lest Stillitsen denne måneden, og skrevet om den her: https://birtviko.blogspot.com/2020/07/stillitsen-donna-tartt.html.

  God sommer videre :)

  SvarSlett