Søk i denne bloggen

mandag 1. mars 2021

Lesesirkel 1001 bøker | Kvinneleg forfattar


Det er 1. mars, og tid for årets tredje kategori i lesesirkelen. Kategorien i mars er Kvinneleg forfattar, og her er det kun krav til at forfatteren må vera kvinne. Min plan er Ali Smith med romanen There but for the, og den er lagt til i haugen på nattbordet.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

11 kommentarer:

 1. Siri Hustvedt's Det jeg elsket leses her for mars. Har ikke skrevet om februar-boka kom jeg plutselig på. Den er ferdiglest. Kommer imorgen eller onsdag :)

  SvarSlett
 2. Har lest Vinter av Ali Smith for mars, trodde jeg hadde sagt ifra og linket, men kanskje ikke.. Her er den i alle fall:
  https://artemisiasverden.blogspot.com/2021/02/vinter-av-ali-smith-1001-bok.html#more

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har vore litt utav det i det siste, så held på med å oppdatere meg sjølv. Takk for link!

   Slett
  2. Det er helt greit Elida. Håper det er bedre nå:)

   Her er også mitt innlegg for november; To kill a mockingbird av Harper Lee.

   Slett
  3. https://artemisiasverden.blogspot.com/2021/03/to-kill-mockingbird-av-harper-lee.html#more

   Slett
  4. Hei. Ble ikke ferdig med kvinnelig forfatter, men jeg ble ferdig med en mannlig, som du kan føre opp for september. Har lest Fuglane av Vesaas: https://artemisiasverden.blogspot.com/2021/03/fuglane-av-tarjei-vesaas-klassiker-og.html#more. God påske:)

   Slett
  5. beklager, ikke kvinnelig, men afrikansk.. går hulter til bulter her.. hehe

   Slett
  6. September er notert :-)

   Slett
 3. Tittet innom Lesesirkelfanen din, og så at februarboken ikke er kommet med :) https://tinesundal.blogspot.com/2021/02/americanah-av-chimamanda-ngozi-adichie.html Siden jeg var tidlig ute med Mrs Dalloway i mars leser jeg nå også Frankenstein av Mary Shelley :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for link! Eg har vore litt utav det i det siste, men held nå på å oppdatere meg :-)

   Slett
 4. Hei! Har skrevet om januar og augustvalgene mine
  Kitchen - Banana Yoshimoto august https://www.augustaskriver.com/hjem/dag154
  Skrift på kroppen - Winterson januar https://www.augustaskriver.com/hjem/dag119

  SvarSlett