Søk i denne bloggen

tirsdag 23. mai 2023

The 2023 International Booker Prize | Vinnaren


Og vinnaren av den internasjonale Booker-prisen 2023 er Georgi Gospodinov med romanen Time Shelter. I internasjonal Booker-samanheng er det like viktig å hylle omsetjaren og, i dette tilfelle Angela Rodel. 

Gratulera til begge!

XOXO

PS. I august kjem den ut på norsk frå SolumBokvennen med tittelen Et tilfluktssted i tiden. DS.

4 kommentarer:

 1. For meg som ikke følger nøye med på Booker, men leser vinneren, kommer avsløringen brått på. Takk for at du deler, og ikke minst at du opplyser om når boken kommer på norsk, jeg har vel nok lesestoff nå, frem til ca august, så den ventetiden skal gå bra :)
  Gratulerer til vinnerne, gleder meg til å lese!

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har den på lån heime så skal lese den til helga :-)

   Slett
 2. Jeg skulle til å spørre deg om du hadde lest, men så såg jeg svaret dit til Tine. Jeg hadde planer om å kjøpe den og lese på engelsk men når det ikke er lenger unna enn midten av august klarer jeg å vente.
  Ser at bookerprisen er sein i år, langlisten kommer ikke før 1 aug.
  Spent på hva du kommer til å synes om Time Shelter, kos deg med lesingen når du kommer så langt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har hatt den på lån ei stund, også har den blitt nedprioritert. Vurderte å levere den inn ulest eg reiste på ferie, men det gjorde eg ikkje. Nå er eg glad for det.

   Eg såg direktesendinga i går kveld, og høyrte at langlista kjem 1. august. Det syns eg er seint, og det passer meg ikkje i det heile tatt. Då har eg
   nemlig begynt på jobb igjen etter sommarferien, og har absolutt ikkje tid til å kaste meg over langlista. Kjenner at eg må begynne allerede nå med eligible-lista på Goodreads.

   Slett