Søk i denne bloggen

torsdag 1. august 2019

Lesesirkel 1001 bøker | Mannleg forfattar


Det er 1. august og tid for årets åttende kategori i lesesirkelen. Kategorien i august er Mannleg forfattar, og etter den lange boka i juli kan det kanskje passe med ei kort ei? Men det bestemmer du for einaste kriteriet er at forfatteren er ein mann. Og sjølvsagt at den fins på 1001-lista. Så, kort eller lang? Frå 1800-talet eller 2000-talet? Europa eller Afrika? I don't care!

Som fleire har fått med seg er eg snar til å sjekke om boka er på lista, og eit par gonger har det vore til dykkar hjelp. Eg oppdaterer lesesirkelfanen etterkvart og ser det er liv i taggen #elidas1001lesesirkel på Instagram.

Eg har ikkje sjekka bokhyllene mine, men eg trur det er muligheter der. Viss ikkje har eg alltid biblioteket. Eg har eit par noteringer på lista og setter stor pris på fleire. Husk at det vanker premie i slutten av året! Om du ikkje har funne ei passande bok ennå så håper eg du gjer det, og blir med oss og leser. Setter pris på eit vink når boka er ferdiglest så noterer eg deg ned. God lesnad!

XOXO

7 kommentarer:

 1. Litt i seneste laget, men jeg skal lese Bleak House av Charles Dickens, sannsynligvis på norsk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt! Ei av mine favoritt-Dickens :-) Eg skriver deg opp også leser du i det tempoet du klarer og blir ferdig når du gjer.

   Slett
  2. Supert! Har bestilt den på biblioteket :)

   Slett
 2. Jeg henger litt etter, leser i både juli og august-bøkene. Men for august falt valget på On the Road av Jack Kerouac! :)

  SvarSlett
 3. Isabella/gråbekka12. august 2019 kl. 11:18

  Ønsker veldig gjerne å bli med på August lesinga? Ønsker å lese Oliver Twist av Charles Dickens. Lenge siden jeg har lest Dickens,så gleder meg! Ble ikke å lese Januar boken, var virkelig feil bok til feil tid. Kan hende jeg sluker den senere. Legger ut på Instagram bilde også etterhvert på: @Graabekka. God lesning alle sammen! Gleder meg å følge med!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er hjarteleg velkommen til august-lesing! Leser du noko anna som passer i andre kategorier og må du gjerne si fra så noterer eg deg ned :-)

   Slett
  2. Isabella/Gråbekka16. august 2019 kl. 14:50

   Tusen takk! Gir beskjed hvis jeg får lest meg opp på flere kategorier 😊

   Slett