Søk i denne bloggen

onsdag 1. juni 2022

Lesesirkel 1001 bøker | Forfattar frå Europa


Det er 1. juni, og tid for årets sjette kategori i lesesirkelen. Kategorien i juni er Forfattar frå Europa, og eg er ganske snill om forfattaren er fødd på kontinentet og har flytta eller andre årsaker. Eg har lånt Knut Hamsuns Markens grøde då eg har eit ønske om å lese meir Hamsun.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober i fjor laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

Deltakere i sirkelen:
Anita har lest Orlando av Virginia Woolf
Ingun har lest Orlando av Virginia Woolf
Tine har lest Ankomsts gåte av V.S. Naipaul

5 kommentarer:

 1. Hei. Det blir "Grunnleggende bestanddeler" av Michel Houellebecq på meg.

  SvarSlett
 2. Min junibok har begynt å tittet på, det er: Virginia Woolf, "Orlando" fra 1928, Forfatter fra Europa. Den har jeg sett på teater og tv, men aldri lest så det blir spennende.
  Jeg orket ikke Goodreads, det blir mye for meg med enda en ting å passe på, jeg synes jeg har for mange ting å passe på allerede: Instagram, facebook, 3-4 blogger osv. Men fint at du står på og passer på oss, det er fort gjort å trå feil.
  God Juni lesing til deg :)

  SvarSlett
 3. Siden jeg har gitt dette prosjektet undertittelen "Bøker jeg skulle lest for lenge siden og allerede har stående i hylla", høres dette ut til å være måneden for å endelig ta tak i Goethe og hans lidende unge Werther...

  SvarSlett
 4. Jeg sitter akkurat og skriver om V.S. Naipauls Ankomsts gåte, omtale om noen dager :)

  SvarSlett
 5. Har lest Orlando av Virginia Woolf. Ble plutselig et bytte fra Michel H, som jeg leser senere.

  SvarSlett