Søk i denne bloggen

onsdag 1. september 2021

Lesesirkel 1001 bøker | Mannleg forfattar


Det er 1. september, og tid for årets niende kategori i lesesirkelen. Kategorien i august er Mannleg forfattar, og her er det eit vell å velje mellom. Kontinent og sidetal speler liten rolle og trenger du tips er du alltid velkommen til å kommentere her eller på mine sosiale medier.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober i fjor laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

3 kommentarer:

  1. Fra en morgenfugl (som måtte trene før jobb i dag) til en annen :) Den mannlige forfatteren er lest, men jeg skal prøve å få lest den siste boken på listen, denne måneden (fødselsdagsboken)
    Ha en leken onsdag Elida!

    SvarSlett
  2. Jeg har også lest denne kategorien, samt flere til av mannlige forfattere- sist Solaris av Stanislaw Lem, men det er vel ikke noe poeng å legge inn flere. Skal forsøke å lese en av de fire bøkene/kategoriene jeg har igjen. Det er selvsagt de tykke og den asiastiske som også er tykk, Trekkoppfuglen.

    SvarSlett
  3. P.S. Jeg har lest for Victober. Har varslet deg før, men ser den ikke i oversikten, så jeg legger inn link på nytt her: https://artemisiasverden.blogspot.com/2021/04/dr-jekyll-og-mr-hyde-klassiker-og-1001.html

    SvarSlett