Søk i denne bloggen

fredag 1. oktober 2021

Lesesirkel 1001 bøker | Victober


Det er 1. oktober, og tid for årets tiende kategori i lesesirkelen. Kategorien i oktober er Victober, og reglene er slik:
Det er eit lesemaraton som går føre seg i oktober der du skal lese viktorianske bøker/verk gitt ut i Storbritannia eller Irland i årene 1837-1901 (altså i dronning Victorias regjeringstid). Lesemaratonet sin definisjon sier at du kan kun lese bøker/verk gitt ut av britiske eller irske forfattere, eller forfattere bosatt i Storbritannia og Irland, i årene 1837-1901.

Gje beskjed om du trenger tips, og eg håper du finner ei bok blant dei 67 bøkene som eg har merka som Victober i mi liste.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober i fjor laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

4 kommentarer:

 1. oi... denne lesesirkelen har jeg visst (også) fortrengt... neste år? ...sa hun optimistisk :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får håpe det blir noko av neste år då ;-)

   Slett
 2. Hei. Har lest Dr Jekyll and Mr. Hyde og ser at den er notert/lagt inn.:)
  Jeg skal lese Skumring over landskapet av Kazuo Ishiguro denne måned, som Asia-bok.
  Har fire kategorier igjen, og bytter om litt- Satser på å lese Trekkoppfuglen av Haruki Murakami som bok over 500 steder istedet. Gir beskjed når det er lest.:)

  SvarSlett
 3. Hei. Her får du link for Asia-boka: https://artemisiasverden.blogspot.com/2021/10/skumring-over-landskapet-av-kazuo.html#more

  SvarSlett