Søk i denne bloggen

fredag 1. april 2022

Lesesirkel 1001 bøker | Forfattar frå Amerika (Nord-, Mellom- og Sør-Amerika)


Det er 1. april, og tid for årets fjerde kategori i lesesirkelen. Kategorien i april er Forfattar frå Amerika (Nord-, Mellom- og Sør-Amerika), og eg er ganske snill om forfattaren er fødd på kontinentet og har flytta eller andre årsaker. Eg har satt opp Saul Bellows Herzog på mi liste.

Eg vil i år som i fjor sjekke i det stille om boka du har valgt er på den offisielle lista, og mi liste er finsjekket og oppdatert så bruk gjerne den. Eg håper dykk set pris på at eg sjekker boka/bøkene dine, og eg ser og det er liv i emneknaggen #elidas1001lesesirkel på Instagram. I begynnelsen av oktober i fjor laga eg ei gruppe på Goodreads for lettare å få beskjed om kva den enkelte har lest i sirkelen. Bruker du Goodreads, men er ikkje medlem av gruppa og har lyst til det så gi beskjed så kan det ordnes!

Eg set stor pris på eit vink om du har lest i dei ulike kategoriane for sjølv om eg er (i mine auge) ekstremt god til å sjekke ulike sosiale medier så er det ikkje alt eg får med meg. Spør og grav om du lurer på noko, og premiering blir det garantert! God lesnad!

XOXO

Deltakere i sirkelen har lest:

5 kommentarer:

 1. Har lest Om mus og menn av John Steinbeck. Satser på å ta igjen noe fra mars eller januar istedet.

  SvarSlett
 2. Jeg så temaet og tekte at her har sikkert bokhylla et godt utvalg å by på - men det hadde den faktisk ikke. Med få alternativer ga svaret seg selv - det er endelig på tide å få lest "Den engelske pasienten" av Michael Ondaatje, som har stått på hylla i 15+ år i påvente av at jeg skulle få bekreftet min teori om at boka er bedre enn filmen...

  SvarSlett
 3. Hmm.. Nettopp ferdig med mars-kategorien og gyver løs på april. Ikke bestemt meg i det hele tatt for hvem jeg skal lese. Humm... Jeg oppdaterer GoodReads-gruppa etterhvert som jeg leser. Just as U know :-)

  SvarSlett
 4. Foreløpig har jeg lest fire bøker, men kun skrevet om to - januar og mars :)

  SvarSlett
 5. Det ble Steinbeck: https://kleppanrova.blogspot.com/2022/02/om-mus-og-menn-av-john-steinbeck.html

  SvarSlett